wat we doen

geslaagde communicatie

De hoeveelheid communicatie neemt voortdurend toe. Daarom kost het bedrijven steeds meer moeite om onderscheidend te zijn. In een poging om op te vallen, schieten communicatie-uitingen vaak hun doel voorbij. Ze trekken wel de aandacht, maar de boodschap komt niet over. Terwijl er pas sprake is van geslaagde communicatie als het effect overeenkomt met de bedoeling.

En dat is nu precies de kracht van Bureau Dolfijn. Met heldere teksten, een pakkende vormgeving en inzet van doeltreffende middelen, brengen wij uw boodschap op de juiste manier over. Om zeker te zijn van het beoogde effect, toetsen we elke uiting op zijn communicatiewaarde.

bedrijfsjournalistiek, tekst
& website-ontwikkeling

We specialiseren ons onder meer in bedrijfsjournalistiek en tekst. Zo maken we al enkele jaren personeelsmagazines en kennen de eisen waaraan een goed persbericht moet voldoen. Of het nu gaat om tekst voor een journalistieke productie of wervende copy; we gebruiken altijd heldere taal, zorgen voor een begrijpelijke opbouw en stemmen lengte en woordkeuze af op de doelgroep en het middel.

Nog een specialisatie is het ontwikkelen en aanpassen van websites naar de laatste W3C-standaarden. Door een efficiënte combinatie van SEO en recente programmeertalen zorgen we voor een optimale werking en vindbaarheid van uw nieuwe of bestaande website.